Thursday, January 22, 2009

abu dhabi

sampai jugak aku kt abu dhabi. after 7 hrs journey from klia, aku sampai kt airport abu dhabi kol 12.30 am (0430 hrs malaysian time). budget nk tdo throughout the journey, tp etihad nyer in flight entertainment membuatkan aku xbley tutup mata. aku main game, dgr lagu, tgk movie, tgk map n compass, kaco gf aku, tgk movie lg... tp, aku terlelap gk skjp time lyn citer wall-e. sampai kt abu dhabi, kak tasha (gf aku nyer kakak) amek aku n adik dier kt airport. nuthin much to shoot at.

dis pic was taken by cik sheila da gf aka my human tripod. location: park near corniche road, abu dhabi. walking distance jer from kak tasha nyer condo.



same location, different time. pokok kurma di waktu mlm. skang ni kt abu dhabi kol 0305 hrs. nie 1st entry aku since aku kt abu dhabi. InsyaAllah, Sunday tgh hari aku sampai klia. Jaja, if u read dis, make sure u'll b thr, k? kang x pasal2 aku kener amek cab.
Cheeeerrrsss!!!

1 comment:

Wan said...

eit, finally u uploaded jugak some pics kat sne ek?so...camaner?byk shoppin x ?cam xsbr je nak tgk brg yang ko bli..tapi npe sket je pic yang ko ltak?apela...aku nie dahla xtau leh sampai sne ke x...buat2la ltak lebey sket pic...at least leh jgakla aku tgk even xdpt g( dlm nada sayuuuu...)hahahaha..t jaja n bb g amek ko...k.sheila ayah dier amek dier ke?kalu x...balik skali jela..tapi bgtau awal sket k sbb t jaja xbwkla myvi jaja...leh bawak kete bsor sket..maklumla,mst banyak stuff kan yang korang nak bwk balik mlysia kn?nie...bb yang tgh mamai nie kin slm kat ko n k.sheila...aku pon sme tatau...

ps: tmbah lagi ek collection brg yang ko shop kat jaja...heee...tq2

Followers

About Me

frame n shoot, n i shoot everything.